Първоначално публикувано от kolilord
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странно чукане
Collapse
X
-
Там. Стабилизираща щанга смених ги 20k отново те са консумативsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеТам. Стабилизираща щанга смених ги 20k отново те са консуматив
Нямам за цел да се заяждам с теб, дори бих те черпил по бира някой ден ако се видим.
Сега по темата, сутрин и аз имам подобен проблем от време на време. След като запаля се чува лек метален звук "чук чук", все едно да вземето ключе 10 и да укате леко по изпускателните тръби. Предполагам че е нещо по тръбите, огледах и не открих разхлабено и скъсано. При натискане на съвединителя няма промяна, звука остава същия. След няколко минути звука изчезва, появява се само на студен двигател.
Други идеи...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАбе пич, ти колко имаше по български едно време ? Срамота... Сега вероятно ще ме нахраниш от което ще си проличи и нивото ти на култура, но все пак се замисли малко като пишеш нещо и го пиши така че другите да разберат какво искаш да кажеш.
Нямам за цел да се заяждам с теб, дори бих те черпил по бира някой ден ако се видим.
Сега по темата, сутрин и аз имам подобен проблем от време на време. След като запаля се чува лек метален звук "чук чук", все едно да вземето ключе 10 и да укате леко по изпускателните тръби. Предполагам че е нещо по тръбите, огледах и не открих разхлабено и скъсано. При натискане на съвединителя няма промяна, звука остава същия. След няколко минути звука изчезва, появява се само на студен двигател.
Други идеи...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
При мен не са повдигачи, тях ги знам как чукат. За катализатора не се бях сетил, трябва да я огледам на канал като е студена. Доколкото се сещам евро4 имаше сонда след каташизатора, а моя е евро3 и би трябвало да може да се махне без да се пипа софтуерно.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment